Waar ben je naar op zoek?

HR-partner

365 HRM is uw volwaardige HR-partner. Niet alleen nemen we voor u een aantal belangrijke bedrijfsrisico’s uit handen. Onze medewerkers adviseren u ook graag over bijvoorbeeld uw HR-beleid en HR-strategie. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij zijn een echte HR-kennispartner binnen de Payrolluitzendsector. De ontwikkelingen op dit gebied houden we dan ook nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij actief met u meedenken over uw HR-strategie en welke vorm van werving en selectie hierin past. Uw kostenbeheersing speelt hierbij een belangrijke rol.

Wij adviseren u bijvoorbeeld over:

 • Het inzetten van flexibel personeel
 • De begeleiding bij ziekteverzuim
 • Wet- en regelgeving op het gebied van HR
 • De werving en selectie van uw nieuwe medewerkers
 • Het aanvragen van subsidies voor bijvoorbeeld proefplaatsingen en mobiliteitsbonussen

  365 HRM brengt goed werkgeverschap en een flexibele schil in balans

  Om je als ondernemer staande te houden in een snel veranderende wereld is meebewegen met de markt een vereiste. Flexibiliteit is niet langer een luxe, maar noodzaak. Onze professionals zijn stuk voor stuk deskundige sparringpartners en kunnen u op dit gebied adviseren en ondersteunen. Gewapend met langdurige praktijkervaring is 365 HRM de partij om deze uitdagingen samen met u aan te gaan. 

  Persoonlijke begeleiding tijdens ziekteverzuim

  Wij helpen u bij zaken als verzuimpreventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Door strakke verzuimprotocollen te hanteren, kunnen we de continuïteit van uw onderneming garanderen; dat is voor ons het allerbelangrijkste. Daarbij houden we uiteraard rekening met de rechten en plichten van de werknemer. Onze casemanagers kunnen u hierbij adviseren.

  Wordt 365 HRM ook uw HR-partner?

  Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over het aanmelden van nieuwe medewerkers, loon- of pensioenkwesties, verzekeringen en overige arbeidsvoorwaarden. Wordt 365 HRM ook uw HR-partner? De afgelopen jaren hebben veel organisaties de voordelen van onze dienstverlening ervaren. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0499-470495 of via e-mail: info@365hrm.nl.