Waar ben je naar op zoek?

Opleiding 

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij één van onze servicedeskmedewerkers. Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen snel en professioneel te Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt en dat jij je kunt (blijven) ontwikkelen. Bijvoorbeeld door de papieren te behalen die je nodig hebt om je functie te kunnen uitvoeren.  Hiertoe geven we je dan ook graag de mogelijkheid. Sterker nog, we stimuleren dit actief!

Cursussen en opleidingen via 365 HRM

Wil je als werknemer de markt een stapje voor blijven, dan is het belangrijk dat je jezelf blijft uitdagen. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via 365 HRM, bijvoorbeeld de gratis Code 95-nascholing voor de transportsector. Natuurlijk moeten organisaties als 365 HRM zichzelf ook blijven ontwikkelen om bij de tijd te blijven. Daarom zijn wij een dynamische en lerende organisatie die voortdurend meegroeit met de veranderende markt en regelgeving.

We hebben geen standaard pakket; elk ontwikkelingstraject is persoonlijk en wordt volledig afgestemd op jouw wensen en ambities. Samen bespreken we eerst jouw wensen en jouw ideeën over je persoonlijke ontwikkeling. Daarna gaan we aan de slag.

Meer weten over de ontwikkelingsmogelijkheden die wij je bieden?

Wil je weten welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn via 365 HRM? Neem dan eens contact op met één van onze collega’s van de servicedesk. Zij vertellen je er graag meer over. Bespreek je je ontwikkelingsmogelijkheden liever tijdens een persoonlijke ontmoeting? Dan maken we samen een afspraak. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0499-470495 of via e-mail: info@365hrm.nl.