Waar ben je naar op zoek?

Salaris

Je salaris wordt onder andere bepaald aan de hand van de CAO waarbij je werkgever is aangesloten. Bovenop je brutosalaris heb je bijvoorbeeld ook recht op toeslagen voor overwerk, onregelmatige uren, ADV-dagen, salarisverhogingen, onkostenvergoedingen en periodieken. Kortom, bij 365 HRM word je precies hetzelfde behandeld als elke andere werknemer en dat is natuurlijk wel zo eerlijk. Daarnaast heb je ook recht op een vakantiebijslag van 8% van je brutosalaris. Deze vakantiebijslag berekenen we op basis van het aantal gewerkte dagen per jaar, inclusief eventuele feest- en vakantiedagen.

Vakantie en verlofuren opbouwen bij 365 HRM 

Iedereen heeft recht op vakantie; dat is bij een Payrollcontract natuurlijk niet anders. Je wordt gewoon doorbetaald op erkende feestdagen en in sommige gevallen kun je buitengewoon verlof opnemen. Om je salaris op dit soort dagen te kunnen doorbetalen, worden er reserveringen opgebouwd. Op je loonstrook staat de hoogte van deze reserveringen vermeld. 

Als je het hele jaar fulltime via 365 HRM werkt, dan bouw je 25 verlofdagen per jaar op. Werk je niet fulltime dan bouw je een evenredig deel daarvan op. Naast gebruikelijke verlofdagen bouw je via 365 HRM op jaarbasis ook uren op voor één doorbetaalde dag aan zogenoemd ‘kort verzuim’, zoals dokters- en tandartsbezoeken.

Salarisbetalingen via 365 HRM 

Heb je gekozen voor vierwekelijkse salarisbetalingen, dan zijn dit de data waarop we jouw salaris uitbetalen. Let op, het kan zijn dat je salaris niet op dezelfde dag wordt bijgeschreven op je rekening. Dit kan te maken hebben met de verwerkingstijd van je bank of topdrukte rond feestdagen en vakantieperioden.

Betaaldagen 2021


Vragen over je salaris of over je salarisuitbetaling?

Heb je graag persoonlijk contact, dan maken we een afspraak met je. Je kunt onze servicedesk bereiken via telefoonnummer 0499-470495 of via e-mail: info@365hrm.nl.